Ενημέρωση δικαστηρίου για την παρέμβαση στο γραφείο του Β. Κικίλια

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Στις 18/10/2019 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο γραφείο του τότε Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, καθώς ήταν ο βασικός υπεύθυνος για μια σειρά γεγονότων που επιτάχυναν άμεσα την υποβάθμιση της δημόσιας και δωρεάν υγείας για όλους.

Ο Β. Κικίλιας με μία σειρά μέτρων φρόντισε για τη βίαιη κατάργηση της δομής του ΚΕΘΕΑ, ύψωσε εγκληματικά εμπόδια στους καρκινοπαθείς ώστε να μην λαμβάνουν έγκαιρα τη φαρμακευτική τους αγωγή, διέκοψε την παροχή πρόσβασης στην υγεία σε μετανάστες και πρόσφυγες ενώ τέλος, το απογείωσε με την πρωτοφανή σκληρότητα που επέδειξε καταδικάζοντας ουσιαστικά σε θάνατο τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ, ο οποίος σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή χάρη στην αλληλεγγύη και την πίεση που άσκησε ο κόσμος της βάσης.

Την Παρασκευή 3/12 στις 9:00 στο κτήριο 7 της Ευελπίδων, δικάζεται σύντροφός μας για την παραπάνω παρέμβαση με τις εξής κατηγορίες: Διατάραξη κοινής ειρήνης, βία κατά υπαλλήλων από κοινού, σωματική βλάβη από κοινού σε βάρος αστυνομικού, ελευθέρωση φυλακισμένου από κοινού, φθορά ξένης ιδιοκτησίας από κοινού. Πρόκειται για ένα σαθρό κατηγορητήριο πίσω από το οποίο ο Β. Κικίλιας προσπαθεί να κρύψει τις ευθύνες της δολοφονικής του πολιτικής.

Επί δύο χρόνια δίνουμε το παρόν σε κάθε δικάσιμο και θα δώσουμε το παρόν και τώρα. Σε αντίθεση με τον πρώην Υπουργό Υγείας που τότε έκανε προκλητικές δηλώσεις γεμάτες ελεεινά ψέματα για τη συλλογικότητά μας, αλλά δεν έχει εμφανιστεί ούτε σε ένα δικαστήριο.

Ρουβίκωνας

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ