Επίθεση με βαριοπούλες στα γραφεία της Cepal Hellas στη Συγγρού

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023

Δίχως τέλος φαίνεται να είναι ο κατάλογος των εισπρακτικών εταιρειών στην Ελλάδα, με τις τράπεζες να χρησιμοποιούν κάθε δυνατό μέσο για να συνεχίσουν την αφαίμαξη του κόσμου του μόχθου και της φτώχιας.

Η Cepal Hellas είναι μία ακόμη από αυτές τις εισπρακτικές εταιρείες που έχουν δημιουργηθεί για να φέρουν εις πέρας τη ληστεία της πρώτης κατοικίας, μία ληστεία η οποία είχε προετοιμαστεί με την τοκογλυφία των δανείων περασμένων δεκαετιών και έγινε δυνατή με τους πτωχευτικούς κώδικες και νομοσχέδια που ακολούθησαν τα τελευταία χρόνια.

Η συγκεκριμένη εταιρεία αποτελούσε θυγατρική της Alpha Bank και είχε ως σκοπό τη συσσώρευση κατοικιών με πρόφαση τη “διαχείριση κόκκινων δανείων” οι οποίες μαζί με εναπομείναντα δάνεια πωλήθηκαν και μεταβιβάστηκαν συνολικά σε εταιρείες real estate και funds που συμβουλεύει η Davidson Kempner. Τη διαχείριση αυτού του πακέτου συνεχίζει μία εταιρεία ειδικού σκοπού ονόματι Galaxy IV και υπό την αιγίδα της οποίας συνεχίζει τις απειλές και τη βρώμικη δουλειά η Cepal Hellas.

Αυτή η συναλλαγή έγινε στα πλαίσια “εξορθολογισμού” της Alpha Bank με σκοπό την εξασφάλιση της βιωσιμότητάς της. Παρ’ ότι μόλις πρόσφατα μας επιβλήθηκε η διάσωση τους, έρχονται τώρα να μας πάρουν ακόμη και τη στέγη μας. Μια διάσωση η οποία έγινε μέσα από τη βαρύτατη φορολόγηση του ήδη πενιχρού μισθού μας, ο οποίος ελάχιστα αναλογεί και στην πραγματική αξία που παράγει η εργασία μας.

Πρόσφατα μάλιστα υπήρξε και δικαστική απόφαση ενάντια της Cepal, η οποία πάγωσε τις διαδικασίες πλειστηριασμού, αφού η εταιρεία δεν είχε καν τα έγγραφα που την ορίζουν υπεύθυνη διαχείρισης του δανείου μέσω του μεταβιβασμού του. Τόσο σίγουροι είναι ότι όσα έχουμε τους ανήκουν ήδη που δεν τα είχαν στείλει ποτέ ενώ είχαν χαθεί στο νομικό χάος των θυγατρικών εταιρειών.

Στη Cepal και σε κάθε εισπρακτικό αρπακτικό δεν ανήκει τίποτα απο όσα έχουμε μοχθήσει. Σε αυτή τους την ολομέτωπη επίθεση θα μας έχουν απέναντι τους.

Η ΣΤΕΓΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Ρουβίκωνας

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ