Απάντηση της καταστολής για την επίθεση στις Τουρκικές αερογραμμές

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2017

Λίγες μέρες μετά την επίθεση της ομάδας μας στις Τουρκικές αερογραμμές σε ένδειξη αλληλεγγύης στο Τουρκικό κίνημα και τους απεργούς πείνας  την καθηγήτρια Νουριγιέ Γκιουλμέν και τον δασκάλο Σεμίχ Οζακτσά, και μετά την απαίτηση του Τουρκικου υπουργειου εξωτερικών για καταστολή στον Ρουβίκωνα, το Ελληνικό κράτος στοχοποιεί μέλος της ομάδας μας. Εγινε έρευνα στο σπίτι του (από την οποία δεν προέκυψε το παραμικρό) ενώ έχει βγει κλήση για εμφάνισή του στην ΓΑΔΑ. Να θυμίσουμε ότι παρόμοια κατασταλτική κίνηση είχε υπάρξει και μετά την επίθεσή μας στην Τουρκική πρεσβεία.

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το πως οι κοινωνικές αντιστάσεις προάγουν την φιλία των κρατών. Ο εσωτερικός εχθρός των κρατών είναι πάντα ο πραγματικός τους εχθρός  και απέναντί του, όπως είναι φυσικό, συνασπίζονται και συνεργάζονται.

Απο τη δική μας πλευρά αγωνιζόμαστε για την αλληλεγγύη ανάμεσα στους αγωνιζόμενους λαούς, τον συντονισμό και και την κοινότητα ανάμεσα στα κινήματα. Το Τουρκικό κίνημα στη μέση ενός κυκλώνα καταστολής από το καθεστώς Ερντογάν έχει και θα έχει τη στήριξή μας με όσες δυνάμεις διαθέτουμε.

Παρακολουθούμε προσεκτικά τις κατασταλτικές κινήσεις αλλά ας μην έχουν καμιά αμφιβολία: όπως η αλληλεγγύη ανάμεσα σε εξουσίες δεν έχει σύνορα, το ίδιο δεν έχει σύνορα και η αλληλεγγύη αυτών που τις μάχονται.

Στεκόμαστε στο πλευρό των Τούρκων συντρόφων μας, στο πλευρό των απεργών πείνας Νουριγιέ Γκιουλμέν και Σεμίχ Οζακτσά ως την τελική τους δικαίωση

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ