Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Μ. Σεϊσίδη, Παρασκευή 26/11, Εφετείο Αθηνών

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου, 2021

Την Παρασκευή 26/11 συνεχίζεται η δίκη του Μ. Σεϊσίδη σε δεύτερο βαθμό, για την υπόθεση της ένοπλης ληστείας της Εθνική Τράπεζας της οδού Σόλωνος, στις 16/01/2006. Πρόκειται για μια ιστορία που κρατάει χρόνια, με τους κρατικούς μηχανισμούς καταστολής και τα μιντιακά μέσα προπαγάνδας τους να μην έχουν χάσει σε κάθε περίπτωση την ευκαιρία να δείξουν το βίαιο και εχθρικό τους φυσικά πρόσωπο.

Ήδη από τη στιγμή της διαφυγής οι μπάτσοι άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και τη σύλληψη του Γ. Δημητράκη, ενώ αμέσως τα κρατικοδίαιτα μίντια έσπευσαν να υπερθεματίσουν, κάνοντας λόγο για τους “ληστές με τα μαύρα”. Και το κυνήγι δεν σταματά εκεί. Οι Μάριος και Σίμος Σεϊσίδης και Γρηγόρης Τσιρώνης καταζητούνται και έπειτα από 3 χρόνια επικηρύσσονται για 600.000€, μέχρι τη σύλληψή τους περίπου μια δεκαετία μετά. Οι Σ. Σεϊσίδης και Τσιρώνης συλλαμβάνονται και έπειτα αθωώνονται, με τον πρώτο να χάνει το πόδι του από σφαίρα μπάτσου, κατά τη διάρκεια καταδίωξης στον Ταύρο.

Τον Αύγουστο του 2016, ο Μ. Σεϊσίδης συλλαμβάνεται στη Σπάρτη μαζί με τον Κώστα Σακκά, με την κρατική μαφία, θέλοντας να πάρει το αίμα της πίσω μετά τις πρώτες αθωώσεις, να τον καταδικάζει πρωτόδικα σε 36 χρόνια κάθειρξη.

Η αντίσταση σε κράτος και κεφάλαιο συνεχίζεται, δεν ξεχνάμε και δεν αφήνουμε κανέναν/καμία πίσω μόνο/μόνη του/της.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης Παρασκευή 26/11, 09:00, Εφετείο (Λουκάρεως)

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΑΡΙΟ

ΚΑΝΕΝΑΣ/ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΟΣ/Η ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Ρουβίκωνας

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ