rouvikonas logo

Κάλεσμα αλληλεγγύης προς όλους/ες

Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2019

άλεσμα αλληλεγγύης προς όλους/ες

Η αλληλεγγύη έχει το κόστος της, κανείς που αναφέρεται σε αυτήν σοβαρά δεν μπορεί να μην το συνειδητοποιεί. Κι όποιος κάνει αυτή την επιλογή, ειδικά όταν αυτή η επιλογή αφορά μια αιχμιακή συνθήκη του κοινωνικού πολέμου, περιμένει τον λογαριασμό. Εμάς μας ήρθε και είναι 30.000 άμεσα και πιθανόν, αν οι διαδόσεις της αστυνομίας μέσω των ΜΜΕ για 3 ακόμα ταυτοποιήσεις είναι αληθινές, το ποσό να φτάσει τις 120.000 ευρώ.

Ηδη απο τα τελευταία πρόσθετα έγγραφα της δικογραφίας που μας γνωστοποιήθηκαν, η αστυνομία ισχυρίζεται οτι έχει ταυτοποιηθεί ακόμα ένα μέλος μας, πράγμα το οποίο σημαίνει οτι ή πληρώνουμε, ή από ένα έως τέσσερα μέλη μας θα βρεθούν φυλακή.Ότι είχαμε να πούμε για το θέμα αυτό το είπαμε με την πρόσφατη ανακοίνωσή μας.

https://athens.indymedia.org/post/1598194/

Απευθύνουμε κάλεσμα οικονομικής στήριξης σε όλη την κοινωνική βάση, εκεί που ανήκουμε, σε αυτή την οποία απευθυνόμαστε.Είναι ολοφάνερο ότι κακουργηματικές κατηγορίες και τέτοια ποσά εγγύησης είναι προϊόν πολιτικής απόφασης. Ένας αρκετά σαφής συμβολισμός του ρέκβιεμ του Σύριζα και της τελικής του μεταμόρφωσης στον παραδοσιακό αριστερό πόλο του δικομματισμού. Κρίμα μόνο που οι συντηρητικοί ψηφοφόροι δεν εκτίμησαν όσο θα έπρεπε την χειρονομία.

Καλούμε λοιπόν τον κόσμο της βάσης, όλους αυτούς που απέναντί τους είναι ο κόσμος της κυριαρχίας, είναι το καθεστώς και οι καπιταλιστές, είναι το κράτος και οι αυτοαποκαλούμενες «διακριτές» εξουσίες του να μας στηρίξει. Η επιλογή αγώνα του Ρουβίκωνα δεν μπορεί να απειληθεί από τέτοιες επιθέσεις της καταστολής. Η ελευθερία των συντρόφων μας όμως μπορεί. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να την προστατέψουμε και καλούμε όλους και όλες να σταθούν όπως μπορούν στο πλευρό μας.

Τρόποι επικοινωνίας

Μέσω Mail rouvikonas@espiv.net

Μέσω μηνύματος https://www.facebook.com/profile.php?id=2277963552420005&ref=br_rs

Καθημερινά απο τις 16:00 και μετά, στο Κ*Βοξ, Αραχώβης και Θεμιστοκλέους , πλατεία Εξαρχείων

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ