rouvikonas logo

Κάλεσμα για συμμετοχή στην πορεία στην πρεσβεία της Τουρκίας το Σάββατο 11 Φλεβάρη, Συγκέντρωση στο Σύνταγμα, στις 13:00

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2017

Στις 20 του Γενάρη η κομμουνιστική οργάνωση DHKC επιτέθηκε ένοπλα στα γραφεία του κόμματος του Ερντογάν και στο αρχηγείο της αστυνομίας. 2 μέρες μετά αυτές τις επιθέσεις ο σύντροφος Bilgehan Karpat έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των Τούρκων μπάτσων, ενώ ό σύντροφος Serif Turunc (γνωστός στην Ελλάδα με το όνομα Erkan) τραυματίστηκε κι έπεσε στα χέρια του Τουρκικού κράτους.

Τιμούμε τους συντρόφους που μέσα από τις γραμμές του DHKP-C, έδωσαν όλη τους την ζωή στον αγώνα.

Καλούμε σε συμμετοχή στην πορεία που έχει προγραμματιστεί για Το Σάββατο 11/2/2017 στις 13:00 από το Σύνταγμα την τούρκικη πρεσβεία.

Με τις κινήσεις μας δείχνουμε ότι είμαστε και θα παραμείνουμε αταλάντευτα στο πλευρό τους

——————————————————————————————————————————-

Στις 04/05/2015 είχε γίνει παρέμβαση έξω από την τούρκικη πρεσβεία στην Αθήνα με πανό και τρικάκια σε αλληλεγγύη στον σύντροφοERKAN που τότε ήταν κρατούμενος του Ελληνικού κράτους κατηγορούμενος για τρομοκρατία και προς τιμή των συντρόφωνŞAFAK YAYLA BAHTIYAR DOĞRUYOL ÖLÜMSÜZDÜR που έπεσαν μαχόμενοι.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=FXUB6-xkM1E&feature=youtu.be” /]

Στις 15 Ιουλίου 2016, προχωρήσαμε σε επίθεση με μπογιές στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα, σαν ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους λαούς αυτής της χώρας που, για δεκάδες χρόνια δίνουν αιματηρούς αγώνες ενάντια στα απολυταρχικά καθεστώτα που την κυβερνούν

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=6979AwuUMnI” /]

Είναι τιμή μας που γνωρίσαμε και αγωνιστήκαμε στην Ελλάδα μαζί με τους συντρόφους Serif Turunc (Erkan) και Bilgehan Karpat.

Όσο “λίγο” κι αν είναι σε σχέση με την σκληρότητα του δικού τους αγώνα, προβήκαμε ως Ρουβίκωνας σε συμβολική επίθεση στις 5/2/2017 στο Τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής για στείλουμε στο Τουρκικό κράτος το μήνυμα πως απέναντί του έχει έχει μια διεθνιστική κοινότητα. Όπως το ίδιο θύμισαν πιο πριν, στο Ελληνικό κράτος οι δύο σύντροφοί μας.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=8aWIqaG6exI&feature=youtu.be” /]

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ