Η Βουλή βγάζει στο … κλαρί τις ΥΜΕΤ για τον Ρουβίκωνα μετά από πληροφορίες

Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου, 2016

Η προηγούμενη με ανοιχτές τις πύλες αβλαβή διέλευση του Ρουβίκωνα από τη Βουλή της κ. Κωνσταντοπούλου, μάλλον δεν είναι ένα φαινόμενο ή θέαμα που προσήκει στον
ιδεαλισμό της Βουλής του κ.Βούτση.

Προηγήθηκαν βέβαια πληροφορίες στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. πως η Βουλή βρίσκεται εκ νέου στον πυρηνα του ενδιαφέροντος της ακτιβιστικής αναρχικής ομάδας, προκειμένου από την καρδιά της πρωτεύουσας και της διοίκησης του Κράτους, να στείλει ένα ξεχωριστό Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα.

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες που όπως διαβάζουμε “επικυρώνονται” με λεπτομέρειες από τη σελίδα “Μάχιμοι Αστυνομικοί”, αποφασίστηκε η φύλαξη των … ανισόπεδων διαβάσεων προς το προαύλιο, με φρουρές δίπλα στα αγάλματα των Ελευθερίου Βενιζέλου και Χαριλάου Τρικούπη από την πλευρά της Αμαλίας.

Ακολουθεί το κείμενο από τη σελίδα “Μάχιμοι Αστυνομικοί” στο τέλος της οποίας “φιλοξενείυαι” και μια ενδιαφέρουσα πτυχή για τους … επισπεύδοντες.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΗΤΗΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΔΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΗΣ ΥΜΕΤ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΕΡΓΩΝ (ΕΒΕΑ,ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΒΟΥΛΗΣ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΕ 24ΩΡΗ ΒΑΣΗ ΔΥΟ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΩΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ Η ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 25 ΑΤΟΜΑ ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ.

ΜΟΛΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΥΠΗΡΞΕ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΔΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΩΦΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΙΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ;;”

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ