Νεότερη ενημέρωση για τις συλλήψεις των τεσσάρων μελών της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου, 2015

Στους τέσσερις συντρόφους μας που νωρίτερα περάσανε από εισαγγελέα στην Ευελπίδων απαγγέλθηκαν 4 κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα:

  1. Άρνηση δακτυλοσκόπησης
  2. Διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας από κοινού
  3. Εκτέλεση βιαιοπραγιών στα πλαίσια διατάραξης κοινής ειρήνης
  4. Απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Οι σύντροφοι οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και αύριο το πρωί στις 12:00 θα δικαστούν από το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Επιπλέον μάθαμε ότι ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Λεούσης, ζήτησε μετ επιτάσεως την ποινική δίωξη των συντρόφων τόσο για τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν, όσο και για τη διακοπή της λειτουργίας της υπηρεσίας. Δηλαδή γιατί παρεμποδίστηκε έστω και για λίγο το ξεπούλημα της περιουσίας του λαού…

Εν μέσω της εκλογικής παρωδίας όπου τα δυο μεγάλα κόμματα διαγκωνίζονται για το ποιος θα υπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων εφαρμόζοντας τα μνημόνια, το κράτος επιστρατεύει τους μηχανισμούς καταστολής και προπαγάνδας στοχοποιώντας συντρόφους λόγο της συμμετοχής τους στον “Ρουβίκωνα” και της εν γένει πολιτικής τους ταυτότητας και αγωνιστικής τους δράσης.

Εμείς μένουμε συνεπείς στις θέσεις μας ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο και υπερασπιζόμαστε τις επιλογές μας. Οι κατασταλτικές κινήσεις εναντίον μας ατσαλώνουν τη θέληση μας να συνεχίσουμε πιο δυναμικά τους αγώνες.

ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ