Ενημέρωση από την συναυλία ενάντια στις φυλακές τύπου Γ'(20/2 στο Σπόρτινγκ)

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου, 2015

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ¨ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ¨ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΥΠΟΥ Γ΄ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΠΕΡΙΠΟΥ 2.500 ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ-ΙΣΣΕΣ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ. ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ TYΠΟΥ Γ΄ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥ 187Α. Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥ 187Α ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΑΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ,ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ” ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ¨ΔΙΣΤΟΜΟ¨ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ.

ΤΕΛΟΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ “Αναρχικούς / Αντιεξουσιαστές Πελοποννήσου και Δυτικής Αττικής” ΚΑΙ ΤΟΥΣ «Συγγενείς και Φίλους κρατουμένων και διωκόμενων αγωνιστών», ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ