rouvikonas logo

Ανακοίνωση σχετικά με την χτεσινή προσαγωγή-απαγωγή συντρόφου μας

Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2017

Τους κανόνες του παιχνιδιού, τους ξέρουμε.Όταν έχεις πολιτική δραστηριότητα που λίγο ως πολύ, εκθέτει το υπουργείο προστασίας του πολίτη και τις αρμόδιες υπηρεσίες του,τότε θα δεχτείς και τις συνέπειες .Και από τη στιγμή που δηλώνεις αναρχικός, δε σου ταιριάζει ούτε σου αναλογεί το κλαψούρισμα και η καταγγελία του ”κακού εχθρού που υπερβάλλει”.Αυτός είναι και ο λόγος που τριάμιση περίπου χρόνια, παρότι είναι δεκάδες τα περιστατικά που οι αρχές ασφαλείας ”υπερέβησαν τα εσκαμμένα” με μας, είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που το δημοσιοποιήσαμε. Αλλά υπάρχει και μια λεπτή, κόκκινη γραμμή. Όταν βλέπεις ότι οι κινήσεις αυτές του αντιπάλου αρχίζουν και γίνονται ο κανόνας, τότε πρέπει να πάρεις τα μέτρα σου.
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός, από τότε που δημοσιογράφος, γνώστης  προσώπων και καταστάσεων, ”διέρρευσε” στην ομάδα την πληροφορία, ότι προαγωγές αλλά και δυσμενείς μεταθέσεις μέσα στην ελληνική αστυνομία, έχουν άμεση σχέση με πετυχημένες ή μη, κινήσεις της ομάδας.Ως παράδειγμα,αναφέρουμε ότι αξιωματικός της κρατικής πήρε προαγωγή για τα ρετιρέ της γαδα μετά από τρεις αποτυχημένες παρεμβάσεις του Ρουβίκωνα.
Τεράστια και η πίεση που ασκείται από την πολιτική ηγεσία της ελας προς τους υφισταμένους για άμεση παραγωγή αποτελέσματος.Είναι νωπή ακόμα η συνέντευξη του Τόσκα στον Σρόιτερ.
Δεν χρειάζεται υψηλή αντιληπτική ικανότητα για να καταλάβει κανείς πως αυτοί οι δύο προαναφερθέντες παράγοντες, συντελούν στο να ορίσουν μια συγκεκριμένη τακτική της αστυνομίας που μας αφορά και πλέον εκδηλώνεται με συγκεκριμένο τρόπο στο ”δρομο”.Καθημερινές παρακολουθήσεις της ασφάλειας σε μέλη μας και εισβολές σε σπίτια,  είναι κάτι που ενώ γίνετα εδώ και καιρό, δεν μπορεί να μην το  θεωρηθεί και αναμενόμενο. Αλλά από δω και πέρα αρχίζουν τα ωραία..
Η ασφάλεια έχοντας προσπαθήσει να σκιαγραφήσει το προφίλ των μελών της ομάδας, εχει προβεί σε συμπεράσματα που αποκρυσταλλώνουν τον τρόπο που σκέφτονται τα στελέχη της. Έτσι, έχει αναγάγει συγκεκριμένους συντρόφους μας σε ”βασικά”,”πρωτοκλασάτα” και ”ηγετικά’ ‘μέλη.Όσοι σύντροφοι έχουν το ”προνόμιο” να ανήκουν σε αυτό το target group που παράγεται από το thing tang της γαδα, έχουν αν μη τι άλλο, μιαν ασύμμετρη πλέον αντιμετώπιση από την αστυνομία, με κύριο άξονα την ψυχολογική πίεση, η οποία φέρει, ως είθισται, την ψυχολογική αποδιοργάνωση των συντρόφων.
Λέμε υπερβολές;Πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευθεί η προ ημερών ομαδική προσαγωγή μελών της ομάδας που βοηθούσαν σε…μετακόμιση μια συντρόφισσα;Μπροστά στα μάτια έκπληκτων περαστικών, οι άνθρωποι που κουβαλούσαν έπιπλα, περικυκλώθηκαν από ΟΠΚΕ και οδηγήθηκαν κακήν κακώς στην γαδα!

Ποια ακριβώς πολιτική εφαρμόζεται, όταν σύντροφοι που πετούσαν τρικάκια για την εκδήλωση της πολιτικήςς ταυτότητας του ρουβίκωνα, περικυκλώνονται και προσαγάγονται με τρόπο που επίσης  θυμίζει επιχείρηση των εκαμ;
Και τώρα, ας περάσουμε στην περίπτωση συγκεκριμένου συντρόφου.

Είχαμε καταγγείλει στο πρόσφατο παρελθόν την προβοκάτσια των αρχών,με συγκεκριμένους αστυνομικούς να αναφέρουν σε κατηγορουμένους για διακίνηση ναρκωτικών, ότι τους ρουφιάνεψε ο σύντροφός μας, Γιώργος Καλαϊτζίδης.Η ίδια πιθανότατα κλίκα που είχε δώσει φωτογραφίες του συντρόφου σε σεκιουριτάδες του Λάτση και τις είχαν αναρτήσει σε φυλάκια κτιρίων του επιχειρηματία. Αυτών που έγραψαν την κατάθεση του Π.Καμμένου για την κατάληψη των γραφείων των ΑΝΕΛ, λέγοντας για τον Γ.Κ, πως είναι ο ”αρχηγός της συμμορίας” που ”κρατούσε ομήρους” και ούρλιαζε ”θα σας κάψω ζωντανούς ρε πούστηδες”Αυτών που καταθέτουν πως ”αναγνωρίζουν”μετά από κάθε κίνηση του ρουβίκωνα, τον συγκεκριμένο σύντροφο ,όπως στην εισβολή στο ταιπεδ, την επίθεση στην τουρκική πρεσβεία ή την εισβολή στο σπίτι του γερμανού πρέσβη.
Για την περίπτωση όμως που μας απασχολεί, τώρα απλά θα επισημάνουμε έναν κίνδυνο.

Όταν έχεις πάρει απόφαση να προσάγεις-απαγάγεις έναν άνθρωπο, μια φορά τον μήνα από το δρόμο, στέλνοντας διας και όποιον είναι εύκαιρος εκεί κοντά, με ενα απροδιόριστο σήμα να ”μαζεψουν” κάποιον ”επικίνδυνο τύπο, η περίπτωση ”ατυχήματος”,είναι μεγάλη.Χτες το μεσημέρι, ο σύντροφος περικυκλώθηκε μέρα μεσημέρι στην Σταδίου, από περίπου είκοσι διας με τα πιστόλια στα χέρια και μεταφέρθηκε στην γαδα, χωρίς κάποιον προφανή λόγο.Ένα γεγονός που αρχίζει να επαναλαμβάνεται με ανησυχητική συχνότητα.
Δημοσιοποιούμε το γεγονός, ώστε να γνωρίζουν όλοι, πως αν μια μέρα ακουστεί κάτι για ”συμπλοκή αστυνομίας με  μέλος του ρουβίκωνα  και τραυματισμός,”δε θα είναι παρά το αναμενόμενο αποτέλεσμα των ανθρώπων αυτών που παίζουν με την στατιστική  και τους τσιτωμένους διάδες, στην προσπάθειά τους να σταματήσουν τη δράση της ομάδας.

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ