Πορεία 14/9/2019: Χιλιάδες άνθρωποι φώναξαν «Δεν θα περάσουν!»

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2019

Με μαζική συμμετοχή, αντάξια της πρόκλησης που η εξουσία απεύθυνε σε όσους αγωνίζονται  πραγματοποιήθηκε χθες η πορεία που κάλεσε το No Pasaran από τα προπύλαια. Πάνω από πέντε χιλιάδες άνθρωποι έδωσαν το παρόν και μαζί με αυτό ένα μήνυμα αλληλεγγύης στις καταλήψεις που χτυπήθηκαν αλλά και στο σύνολο των απειλών ενάντια στο αναρχικό κίνημα αλλά τον κόσμο του αγώνα. Το μήνυμα αυτό ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Η κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί ότι το χαλί κοινωνικής ειρήνης που έστρωσε ο Σύριζα δεν είναι κάτι αξιόπιστο. Τα αντανακλαστικά είναι ενεργά και είμαστε μόνο στην αρχή.

Ο Ρουβίκωνας στήριξε ολόπλευρα την πορεία στις 14/9/2019, όπως και το σύνολο της παρουσίας αυτής της μεγάλης συνέλευσης. Βρεθήκαμε στο δρόμο, στις περιφρουρήσεις, στην προπαγάνδιση μαζί με τις δυνάμεις που απαρτίζουν την συνέλευση του No pasaran (ανάμεσα στις οποίες και το Κ*ΒΟΞ),  στα πρώτα βήματα ενός κοινού μετώπου που υψώνει οδοφράγματα αντίστασης και αλληλεγγύης.

Ο αγώνας αυτός θα είναι μακρύς και η επίθεση του κράτους θα πάρει διάφορες μορφές. Επαγρυπνούμε, απαντάμε, παίρνουμε πρωτοβουλία. Δεν θα περάσουν.

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ