Παρέμβαση στο σπίτι του Β. Τσιμπράκη σε αλληλεγγύη στον εργαζόμενο Χ.Σ.

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, 2023

Παρέμβαση στο σπίτι του Β. Τσιμπράκη σε αλληλεγγύη στον εργαζόμενο Χ.Σ.

Την υπόθεση του Χ.Σ. είχαμε πει οτι θα την παρακολουθούμε. Μετά απο δωδεκαετή αγώνα, ψυχολογική, φυσική και οικονομική εξόντωση, ο Χρήστος συνεχίζει να διεκδικεί όσα δικαίως έχει κερδίσει μετά απο αλεπάλληλες αποφάσεις δικαστηρίων που κρίνουν ένοχο τον απατεώνα και πρώην εργοδότη του Β. Τσιμπράκη. Η τελευταία μας παρέμβαση σε εταιρία ιδιοκτησίας του, ήταν προοιωνός.

Ο Τσιμπράκης έκτοτε κρύβεται πίσω απο τη δικηγόρο του και μέσω εκείνης προσπαθεί να «ξεπετάξει» αυτά που χρωστάει λέγοντας οτι θα δώσει το 1/3 του ποσού που οφείλει γιατί δεν έχει άλλα λεφτά. Οταν επι σειρά ετών έκλεβε τις εισφορές και τους μισθούς των υπαλλήλων του, τότε είχε λεφτά. Έτσι κι αλλιώς δεν του ανήκει τίποτα ουσιαστικά. Με τη βοήθεια των γνωριμιών που του επιτρέπουν να εκμεταλλεύεται εργαζόμενους και να μην έχει συνέπειες, έχει χτίσει πάνω στον κλεμμένο κόπο άλλων ανθρώπων. Αυτός νομίζει οτι έτσι μπορεί να κερδίσει χρόνο, εμείς τον πληροφορούμε οτι παίζει με την υπομονή του εργαζόμενου και τη δική μας.

Πέρα και πάνω απο την αστική δικαιοσύνη, υπάρχει και κάτι που ονομάζεται κοινό περί δικαίου αίσθημα. Οι εργαζόμενοι δεν είναι μόνοι τους.

Άμεση καταβολή δεδουλευμένων και αποζημιώσων για τον Χ.Σ.

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕΣ

Εργατικός Τομέας Ρουβίκωνα

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση, στο κείμενο της προηγούμενης παρέμβασής μας εδώ

 

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ