Παρεμβάση ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία για το δημοψήφισμα – Ολυμπία οδός

Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2015

Tην Τρίτη 21 Ιούλη σύντροφοι-συντρόφισσες του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν παρεμβάσεις στα γραφεία της Eurobank στο κέντρο της Αθήνας όπου εδρεύει το εργοδοτικό σωματείο Union, και στα γραφεία της εταιρίας Ολυμπία Οδός ιδιοκτησίας Μπόμπολα στο Χαλάνδρι.

Το εργοδοτικό σωματείο της Union και συγκεκριμένα ο πρόεδρός του Στάθης Χαρίτος τις ημέρες προ του δημοψηφίσματος απειλούσε τους εργαζομένους της Eurobank για να ψηφίσουν ναι.

Η εταιρία Ολυμπία Οδός, τις μέρες πριν το δημοψήφισμα απειλούσε τους εργαζομένους ότι σε περίπτωση που βγει όχι τα έργα δεν θα συνεχιστούν και θα προβεί και σε απολύσεις.

Η εργοδοτική τρομοκρατία μεγαλοεργολάβων τύπου Μπόμπολα χέρι-χέρι με εργοδοτικά σωματεία τύπου Union απειλούν και τρομοκρατούν καθημερινά εργαζομένους με απολύσεις και πάσης φύσεως εκβιασμούς.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρακολουθήσουμε άπραγοι την τρομοκρατία των αφεντικών. Οι εργαζόμενοι δεν είναι μόνοι τους απέναντι στα εκβιαστικά διλήμματα, τις απειλές και τις απολύσεις που κορυφώθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Θα τους βρούμε όλους.

Θα ακολουθήσει βίντεο.

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ