Παρέμβαση στο σπίτι του Κώστα

Παρέμβαση στο σπίτι του Κώστα Καραγιωργάκη στον Άλιμο

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου, 2024

Παρέμβαση στο σπίτι του Κώστα Καραγιωργάκη, ιδιοκτήτη της Events & Travel Solutions (ETS), στον Άλιμο.

Όπου ξεκόβεται η αυθαιρεσία των αφεντικών μπαίνει μπροστά η εξουσία του κράτους.

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στα γραφεία της Events & Travel Solutions, εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων, συναυλιών και συνεδρίων η οποία όχι μόνο θεωρεί πως ένα μεροκάματο των 600 και 700 ευρώ αναλογεί σε 12 και 14 ώρες εργασίας, εκμεταλλευόμενη είτε την ανάγκη βιοπορισμού είτε τον ενθουσιασμό της απασχόλησης στον χώρο του θεάματος, αλλά απέλυσε και εκδικητικά δύο εργαζόμενους όταν αρνήθηκαν να δώσουν τα δαχτυλικό τους αποτύπωμα για την παρακολούθηση των ωραρίων με ηλεκτρονικό σύστημα δακτυλοσκόπησης.

Σύμφωνα με τον νόμο δικαίου του κράτους, οι εργαζόμενοι είχαν κάθε δικαίωμα να αρνηθούν. Σύμφωνα με τον νόμο δικαίου του εργάτη, το ηλεκτρονικό σύστημα καταστράφηκε.

Ο Κώστας Καραγιωργάκης όμως, ιδιοκτήτης της εταιρείας, δεν φάνηκε να κατανοεί ότι δεν θα γίνει ανεκτή η καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων και των προσωπικών δεδομένων. Για την ακρίβεια, έκανε ακριβώς το αντίθετο: έτρεξε στην αγκαλιά του κράτους και με περίσσεια προθυμία δέχτηκε να γίνει συνεργός στην πρωτοφανή δικογραφία που συντάχθηκε και εκκρεμεί εναντίον μας με βάση το νεοσύστατο άρθρου (γ) του 187 του ΠΚ. Παρά την κρατική σκευωρία, στεκόμαστε περήφανοι που έσπασε η τρομοκρατία ενός ακόμη αφεντικού.

Στην Events & Travel Solutions και τον Κώστα Καραγιωργάκη επίσης προτείνουμε να επενδύσουν στην αρχαία τραγωδία. Να συνηθίσουν στην ιδέα της κάθαρσης που μπορεί να βιώσει ο κόσμος της βάσης όταν σπάει τα δεσμά του φόβου.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ

Ρουβίκωνας

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ