Ρουβίκωνας-Τομέας Πειραιά: Ανάρτηση πανό

Ρουβίκωνας-Τομέας Πειραιά: Ανάρτηση πανό στον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου, 2024

Ρουβίκωνας-Τομέας Πειραιά: Ανάρτηση πανό στον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ για την εκδικητική απόλυση του προέδρου του επιχειρησιακού σωματείου των εργαζομένων.

Εδώ και καιρό οι εργαζόμενοι στον Πειραϊκό Φαρμακευτικό Συνεταιρισμό βρίσκονται σε κινητοποιήσεις για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Το τελευταίο διάστημα η διοίκηση του συνεταιρισμού έχει προβεί σε ενέργειες που σκοπό έχουν τον εκφοβισμό των εργαζομένων και των περιορισμό των συνδικαλιστικών τους δικαιωμάτων, όπως καταγγέλλουν μέσα από τις ανακοινώσεις τους οι εργαζόμενοι.

Από τις απαγορεύεις επισκέψεων συνδικαλιστών της ομοσπονδίας του κλάδου, και το κλείδωμα των εργαζομένων στο ένα κτίριο ώστε να αποφευχθεί η συνάντηση, μέχρι την εκδικητική και παράνομη απόλυση του προέδρου του επιχειρησιακού σωματείου τους.

Η στάση αυτή της διοίκησης είναι στο πλαίσιο κλιμάκωσης του αυταρχισμού του κράτους και των αφεντικών, που με διώξεις, απολύσεις και “αναμορφώσεις” του ποινικού κώδικα επιδιώκουν την καταστολή κάθε φωνής αντίστασης και διεκδίκησης στους χώρους εργασίας αλλά και γενικότερα στην κοινωνία.

Στεκόμαστε δίπλα στον αγώνα των εργαζομένων στον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.

Απαιτούμε την ανάκληση της απόλυσης του προέδρου του επιχειρησιακού σωματείου, καθώς και την ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων.

Ρουβίκωνας – Τομέας Πειραιά

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 690 678 9208

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ