Φεμινιστικός Τομέας Ρουβίκωνα: Διπλή παρέμβαση

Φεμινιστικός Τομέας Ρουβίκωνα: Διπλή παρέμβαση στο Κουκάκι και στον Άγ. Ελευθέριο

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου, 2024

Φεμινιστικός Τομέας Ρουβίκωνα: Διπλή παρέμβαση στο φιλανθρωπικό σύλλογο ‘Άγιος Αλέξιος ο Άνθρωπος του Θεού’ στο Κουκάκι και στο κέντρο ενότητος και μελέτης ‘Ενωμένη Ρωμηοσύνη’ στον Άγιο Ελευθέριο. Δύο εκ των συνδιοργανωτών του ομοφοβικού συλλαλητηρίου της 11/2 στο Σύνταγμα.

 

 

Καβάλα στο άρμα του σκοταδισμού και του μίσους, ακολουθούμενοι από ορδές ψεκασμένων και φασιστών, βγήκαν ιερωμένοι, ορθόδοξες αδελφότητες και φιλανθρωπικά σωματεία να διαμαρτυρηθούν για τη διάλυση της παραδοσιακής οικογένειας. Αυτής της πατροπαράδοτης, όπου η γυναίκα κανονικά δουλεύει αμισθί νυχθημερόν και τρώει ξύλο μαζί με τα παιδιά. Αυτής όπου τα παιδιά, καθόλου σπάνια, παρενοχλούνται ή κακοποιούνται σεξουαλικά και δεν το μαθαίνει ποτέ κανείς. Παιδιά που ταυτόχρονα πάνε κατηχητικό για να μάθουν για την έκτρωση που είναι φόνος – αν δεν παρενοχληθούν κι εκεί. Της μόνης, τέλος πάντων, οικογένειας που έχει ευλογηθεί από το θεό μαζί με κάθε παθογένειά της και δε θα πρέπει να την πειράζουμε ποτέ. Μόνο να διαιωνίζουμε αυτή τη σεπτή μορφή της σύμφωνα με την αδιαπραγμάτευτη ερμηνεία ενός δισχιλιετούς ιερού βιβλίου από ορισμένους κρατικοδίαιτους δεινόσαυρους που αξιώνουν να την επιβάλλουν σε όλους, όλες κι όλα. Με το ζόρι. Σ’ αρέσουν δε σ΄ αρέσουν οι μεταφυσικές πεποιθήσεις τους, απαιτούν να ελέγχουν τι θα σου επιτρέπεται. Πάντα ήθελαν να δουν κομμένα τα σηκωμένα κεφάλια. Έτσι και τώρα παριστάνουν πως δεν αντέχουν τέτοιο ξεπεσμό στα ήθη. Και βγήκαν να το βροντοφωνάξουν.

Όταν κάθε τρεις και λίγο ιεράρχες και παπάδες καταγγέλλονται για παρενοχλήσεις και βιασμούς ανηλίκων σωπαίνουν βέβαια. Όταν ευαγή ιδρύματα και ορφανοτροφεία υπό τη διοίκηση αρχιερέων και “φιλάνθρωπων” κληρικών καταγγέλλονται ως κολαστήρια και τόποι βιασμού σωπαίνουν πάλι. Άλλο αυτό, η σεξουαλική βία προς τα ανήλικα δεν τους πειράζει. Αυτό που τους πειράζει φαίνεται είναι η συναίνεση. Οι συναινετικές σχέσεις μεταξύ ομόφυλων ενηλίκων τους ενοχλούν πάρα πολύ. Αλλά επειδή αυτό δεν είναι επιχείρημα της προκοπής, καταφεύγουν στην κατά φαντασίαν σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών που θα τεκνοθετηθούν από ομόφυλα ζευγάρια και στην κτηνοβασία εις βάρος των κατοικιδίων τους. Προφανώς όλες αυτές οι ανερμάτιστες και ανεγκέφαλες μομφές περί παιδεραστίας και άλλων παραφιλιών που εκτοξεύουν εναντίον των ομόφυλων ζευγαριών οφείλονται στο ότι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.

Τελώντας υπό το καθεστώς μια επικίνδυνης, νευρωτικής θρησκοληψίας σφιχταγκαλιασμένης με το φασισμό, αδυνατούν να συλλάβουν υγιείς ανθρώπινες σχέσεις απελευθερωμένων ατόμων, όπως αδυνατούν να συλλάβουν οτιδήποτε υγιές εν γένει. Κολλητοί με όλα τα μάτσο φασισταριά προσπαθούν να το παίξουν καλός και κακός μπάτσος μαζί, διαδίδοντας εκείνοι το λόγο του θεού για να ξεπλύνουν για μία ακόμα φορά όλη τη μπόχα και τα μαύρα σκοτάδια του φασισμού και της πατριαρχίας. Με αγάπη πάντα. Μόνο που δεν κοροϊδεύουν πια ούτε τους εαυτούς τους. Αυτοί είναι οι καθημερινοί θύτες και συνένοχοι κάθε διάκρισης, επίθεσης, ξυλοδαρμού και δολοφονίας λοατκια+ ατόμων. Θα ήταν γραφικοί, αν δεν ήταν επικίνδυνοι. Θα ήταν αστείοι, αν δεν παρασιτούσαν στις ζωές μας. Θα ήταν για λύπηση, αν δεν ήταν φασίστες.

Η μόνη διεστραμμένη και αντικοινωνική είναι η φάρα σας. Οι μόνοι που δε θα έπρεπε να πλησιάζετε ποτέ παιδιά είστε εσείς. Το μίσος σας δε θα μένει αναπάντητο. Το φασισμό σας κρύψτε τον στα σπίτια σας, γιατί εκεί έξω θα βγουν φραγγέλια. Χριστιανικά κι ωραία.

Κάτω τα ξερά σας από τα σώματα και τις ζωές μας.

Φεμινιστικός Τομέας Ρουβίκωνα

Φεμινιστικός Τομέας Ρουβίκωνα: Διπλή παρέμβαση Φεμινιστικός Τομέας Ρουβίκωνα: Διπλή παρέμβαση

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ