Από τη μηχανοκίνητη πορεία αλληλεγγύης στον μαχόμενο Παλαιστινιακό λαό

Δευτέρα, 28 Ιουλίου, 2025

[Καλαμάτα] Από τη μηχανοκίνητη πορεία αλληλεγγύης στον μαχόμενο Παλαιστινιακό λαό που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 28 Ιουλίου, και κατέληξε έξω από την αεροπορική βάση στην Καλαμάτα, με τη συμμετοχή και του Δικτύου συνδεδεμένων μελών του Ρουβίκωνα στην περιοχή.

Η μηχανοκίνητη πορεία διοργανώθηκε από το March to Gaza, το BDS Greece, το Σωματείο Εργαζομένων στο χώρο του χορού και την Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας.

Η 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος και το Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης Πτήσεων που λειτουργεί εκεί, από το 2021 με υπογραφή του ελληνικού κράτους έχει παραδοθεί εν κρυπτώ έναντι 1,8 δις ευρώ και για 22 χρόνια στην Elbit Systems.

Η Elbit Systems αποτελεί τη μεγαλύτερη Ισραηλινή πολεμική βιομηχανία, και μία από τις πιο κερδοφόρες διεθνώς, προσανατολισμένη στην κατασκευή drones, πυρομαχικών, έξυπνων βομβών και συστημάτων ελέγχου.

Η Elbit Systems είναι ποτισμένη με το αίμα αμάχων, είναι θεμέλιος λίθος της γενοκτονίας που διαπράττει το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ ενάντια στον λαό της Παλαιστίνης.

Για να το πούμε αλλιώς. Η Elbit Systems, με την πλήρη κάλυψη και αρωγή του ελληνικού κράτους, κατασκευάζει στην Καλαμάτα όπλα μαζικής παραγωγής θανάτου, συνεχίζει κανονικά να βγάζει δισεκατομμύρια από τις εργασίες της, ενώ παράλληλα εκπαιδεύει Έλληνες και μη πιλότους μεταφέροντας δεδομένα και εμπειρίες από τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού.

Να μην σταματήσουμε να αναδεικνύουμε τον βρώμικο ρόλο του ελληνικού κράτους στη γενοκτονία και τα εγκλήματα του ΝΑΤΟ και του τρομοκράτους του Ισραήλ.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

ΖΩΗ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ