rouvikonas logo

Κάλεσμα συγκέντρωσης στην Ευελπίδων Τετάρτη 20 Νοεμβρίου

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου, 2019

Την προηγούμενη Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου, μετά από απόπειρα εισβολής στο καφενείο, στην πλατεία Εξαρχείων, από άντρες των ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ, συλλαμβάνεται το μέλος της συλλογικότητάς μας, Λάμπρος Γούλας.

Ο σύντροφός μας είχε βρεθεί μαζί με κατοίκους της περιοχής και ανθρώπους του κινήματος έξω από το καφενείο, σε ένδειξη αλληλεγγύης σε όσους βρίσκονταν εγκλωβισμένοι εντός του καφενείου,οι οποίοι εκείνη την ώρα βίωναν μια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ που θύμιζε κάτι από χούντα.

Ξαφνικά, τη στιγμή που αποχωρούσαν τα ΜΑΤ, χωρίς να υπάρχει λόγος, εξαπολύουν μια άκρως βίαιη επίθεση προς τον συγκεντρωμένο κόσμο. Συλλαμβάνουν εντελώς αναίτια και ξυλοφορτώνουν τον Λάμπρο και στη συνέχεια τον οδηγούν στην οδό Μπουμπουλίνας, όπου συνεχίζουν να τον χτυπούν, ενώ ταυτόχρονα τον βασανίζουν.

Ο Λάμπρος, όντας στην πρώτη γραμμή των αγώνων για πάνω από μια δεκαετία, στάθηκε αλληλέγγυος, όπως οφείλει να κάνει ο καθένας μας.

Για αυτό λοιπόν κι εμείς θα είμαστε δίπλα στον σύντροφό μας και καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης, στην Ευελπίδων, την Τετάρτη 20 Νοέμβρη 2019, στις 09:00, στο κτίριο 7, όπου δικάζεται ο σύντροφός μας.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ