Ρουβίκωνας: εκδηλώσεις ανοιχτού διαλόγου σε Ιωάννινα και Κέρκυρα

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου, 2020

Την Παρασκευή 17 Γενάρη, με πρωτοβουλία της κατάληψης Σαχίνη 3  πραγματοποιήθηκε στο ελευθεριακό εργαστήρι fahrenheit 451 ανοιχτή εκδήλωση/συζήτηση με επίκεντρο την συλλογικότητά μας, τις πολιτικές της επιλογές, την στρατηγική και την αντίληψή της  για τον απελευθερωτικό αγώνα. Έγινε ένας πολύ γόνιμος και θαρραλέος διάλογος όπου ανταλλάχθηκαν απόψεις, κριτικές και απαντήθηκαν ερωτήσεις κάθε φύσης, σε συντροφικό αγωνιστικό πνεύμα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 80 άτομα.

Αντίστοιχη εκδήλωση, με την παρουσία πάνω από 40 ατόμων έγινε την επόμενη μέρα, 18/1 στην κατάληψη Αντινομία στην Κέρκυρα όπου κει εκεί πραγματοποιήθηκε μια πολύ καλή και ανοιχτή συζήτηση που κράτησε έως τις 1.00 το πρωί.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε του συντρόφους/ισσες από Ιωάννινα και Κέρκυρα που οργάνωσαν αυτές τις εκδηλώσεις. Για εμάς η ανοιχτή συζήτηση, η συντροφική κριτική και διάλογος είναι εργαλείο για την πρόοδο του αγώνα μας και αποτελεί εχέγγυο υγιών και προωθητικών ζυμώσεων που είναι απαραίτητος όρος για την κινηματική ολοκλήρωση όλων μας.

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ