Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση του διανομέα του Manollo Group στο Βόλο

Πέμπτη, 1 Ιουλίου, 2021

Τον είχε ανασφάλιστο, είχε δύο εργατικά ατυχήματα, στο δεύτερο και πιο πρόσφατο, υπέστη βαρύτατο τραυματισμό στο χέρι που τον υποχρεώνει να μη μπορεί να δουλέψει για μήνες. Ο μαφιόζος ιδιοκτήτης του Manollo group (24ωρο κατάστημα στο Βόλο), ονομάζεται Εμμανουήλ Πολυδούλης.

Ζήτησε από τον διανομέα να μη δηλώσει το ατύχημα και για να του κλείσει το στόμα, αντιπρότεινε να τον βγάλει αναστολή λόγω covid με βάση τα ελάχιστα ένσημα που του κόλλαγε, μέχρι να αναρρώσει.

Ο διανομέας αρνήθηκε να υποχωρήσει και η συνέχεια είναι η αναμενόμενη: Ο ίδιος και η οικογένειά του άρχισαν να δέχονται απειλές από την πλευρά του αφεντικού, προκειμένου να αποσύρουν την καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του εργαζόμενου δέχτηκε απειλητική επίσκεψη στο χώρο εργασίας του από το αφεντικό, εκφοβίζοντάς τον ότι θα φέρει μπράβους.

Παρ´ όλα αυτά, ο εργαζόμενος ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ και συνεχίζει να διεκδικεί το δίκιο του. Το τελευταίο περιστατικό συνέβη χθες 30/6 που ο -τραυματισμένος με διαλυμένο χέρι- διανομέας πήγε στο βρωμομάγαζο αυτό να καταθέσει στο λογιστήριο την αναρρωτική του άδεια.
Βρέθηκε αντιμέτωπος με τον τραμπούκο από τον οποίο δέχτηκε απειλή της σωματικής του ακεραιότητας και φτύσιμο στο πρόσωπο. Στη συνέχεια τον κυνήγησε στο δρόμο εκδιώχνοντάς τον από το μαγαζί. Μετά από όλα αυτά ο Πολυδούλης είχε το θράσος να καταθέσει μήνυση εναντίον του εργαζομένου για συκοφαντική δυσφήμιση, εξύβριση και απειλή. Μάλιστα υπαγόρευσε σε τοπικό ειδησεογραφικό μέσο, άρθρο που έλεγε ότι ο εργαζόμενος «τον έσπρωξε και τον απείλησε προκειμένου να του αποσπάσει χρήματα».

Η πόλη του Βόλου έχει τον αρχιμαφιόζο δήμαρχό της μαζί με τα τσιράκια του.
Αλλα έχει και τον κόσμο της αλληλεγγύης που δε θα σας αφήσει να κάνετε ο,τι γουστάρετε. Ολα μαθεύονται.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΔΙΑΝΟΜΕΑ

Ρουβίκωνας

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ