Παρέμβαση στη διοίκηση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός

Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Για μια ακόμη φορά η διοίκηση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός δείχνει το πόσο ανεύθυνη είναι.

Ιδιαίτερα σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο του καύσωνα αυτή η εγκληματική αδιαφορία της για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου, θέτει σε κίνδυνο την ήδη επιβαρυμένη υγεία ασθενών αλλα και των εργαζομένων του νοσοκομείου.

Η διοίκηση είχε ενημερωθεί εδώ και καιρό ότι σε πολλούς θαλάμους covid δε λειτουργούν τα κλιματιστικά και δεν έπραξε απολύτως τίποτα.

Το αποτέλεσμα είναι ότι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, οι θάλαμοι έχουν θερμοκρασία σταθερά άνω των 32 βαθμών κελσίου και ατμόσφαιρα αποπνικτική, για ανθρώπους που ήδη έχουν επιβαρυμένο αναπνευστικό σύστημα λόγω της νόσου, ενώ το προσωπικό κάνει συνεχείς συστάσεις στους ασθενείς να βρέχονται ώστε να αποφύγουν φαινόμενα θερμοπληξίας.

Το νοσοκομείο έχει αφεθεί στην τύχη του, η έλλειψη προσωπικού είναι εμφανής και οι αγωνιώδεις προσπάθειες των εργαζομένων να καλύψουν τα κενά δεν έχουν αποτέλεσμα.

Αυτή η κατάσταση επικρατεί και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας αποδεικνύοντας ακόμα μία φορά ότι στο θέμα της πανδημίας η κυβέρνηση έχει ρίξει λευκή πετσέτα.

Απέναντι στην αδιαφορία του κράτους, στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες σε ασθενείς και εργαζόμενους στις μονάδες υγείας.

Το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον

Ρουβίκωνας

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ