Κάλεσμα στην 4η Πανελλαδική πορεία αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γ. Μιχαηλίδη

Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

Πριν από λίγες ώρες σήμερα, 6/7, κατατέθηκε απορριπτική πρόταση του εισαγγελέα προς το Δικαστικό Συμβούλιο Λαμίας αναφορικά με την αποφυλάκιση του αναρχικού Γιάννη Μιχαηλίδη. Ο σύντροφος Γιάννης βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 23/5 απαιτώντας την αποφυλάκισή του, μιας και πληροί τις τυπικές προϋποθέσεις για αυτό.

Ωστόσο, δικαστές και εισαγγελείς αρνούνται επιδεικτικά την αποφυλάκισή του, περιμένοντας είτε έναν αργό θάνατο, είτε παύση της απεργίας πείνας μετά από καιρό, με κίνδυνο να προκληθεί σοβαρή βλάβη στην υγεία του Γιάννη.

Την ίδια στιγμή, όμως, εισαγγελείς και δικαστές αποφυλακίζουν με συνοπτικές διαδικασίες όλον τον οχετό της κοινωνίας, βιαστές και δολοφόνους (Κορκονέας, Φιλιππίδης, Χορταριάς, Λεβέντηδες και λοιποί) και δεν κουνιέται φύλλο. Ίσα ίσα μάλιστα, τα πλυντήρια των ΜΜΕ τρέχουν να ολοκληρώσουν τη δουλειά του ξεπλύματος.

Μέσα σε συνθήκες εντεινόμενης επίθεσης στην κοινωνία από κράτος, κεφάλαιο και ιμπεριαλισμό, απέναντι στο δόγμα «Νόμος και Τάξη» της ΝΔ, προτάσσουμε τον αγώνα και την αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους.

Καλούμε στην 4η Πανελλαδική πορεία αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γ. Μιχαηλίδη – Σάββατο, 9/7, 18:00, Λαμία (πλ. Ελευθερίας).

ΑΜΕΣΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Ρουβίκωνας

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ