Κάλεσμα στήριξης της συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γ. Μιχαηλίδη

Παρασκευή, 29 Ιουλίου, 2022

Κάλεσμα στήριξης της συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γ. Μιχαηλίδη – Παρασκευή 29/7, Μοναστηράκι στις 19:00.

Χθες το κράτος έδωσε την πιο ξεκάθαρη απάντηση σε ένα θέμα που μας αφορά όλους και όλες και έχει οξύνει την πολιτική αντιπαράθεση στον δρόμο την τελευταία περίοδο. Όσο και να φωνάζετε, όσο και να διαδηλώνετε ο Μιχαηλίδης όχι απλά δεν πρέπει να αποφυλακιστεί, αλλά ακόμα και να πεθάνει δεν μας καίγεται καρφάκι. Τα δικαστικά φερέφωνα του συμβουλίου Λαμίας, εκτελώντας εντολές, απέρριψαν χθες στην 67η μέρα απεργίας πείνας του συντρόφου το αίτημα αποφυλάκισής του, οι μπάτσοι με όρους τρομοκρατίας επισφράγισαν αυτήν την δολοφονική απόφαση στον δρόμο και επιτέθηκαν στη χθεσινή διαδήλωση, με την κυβέρνηση ΝΔ να δίνει τον παλμό.

Όλοι μαζί οι μηχανισμοί του κράτους διψούν για αίμα και στήνουν έναν εγκληματικό χορό πάνω στο σώμα του Γ. Μιχαηλίδη, παρά το γεγονός ότι με τους δικούς τους νόμους η αποφυλάκισή του είναι καθόλα νόμιμη.

Η κυβέρνηση ΝΔ πρέπει να καταλάβει ότι με έναν νεκρό αναρχικό, με έναν νεκρό απεργό πείνας δεν θα γίνει δημοφιλέστερη, ούτε θα εξαργυρώσει κάποια ψηφαλάκια, αλλά θα το βρει μπροστά της.

Στηρίζουμε, λοιπόν, σήμερα στην 68η μέρα της απεργίας πείνας του συντρόφου Γ. Μιχαηλίδη τη συγκέντρωση στις 19:00 στο Μοναστηράκι. Τη στιγμή που ο σύντροφος παίζει το τελευταίο του χαρτί, οφείλουμε κι εμείς να κάνουμε ό,τι περνάει απ’ το χέρι μας.

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ Γ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ Η ΖΩΗ

Ρουβίκωνας

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ