Περιπολία του πυροσβεστικού οχήματος του Ρουβίκωνα στα Γεράνεια

Πέμπτη, 13 Ιουλίου, 2023

Χθες, Τετάρτη 12 Ιούλη, ξέσπασε μικρής έντασης πυρκαγιά στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας. Η φωτιά ευτυχώς σβήστηκε έγκαιρα.

Στο σημείο, μαζί με τους πολλούς εθελοντές πυροσβέστες που κινητοποιήθηκαν, βρέθηκαν και μέλη του Ρουβίκωνα, με το πυροσβεστικό όχημα της οργάνωσης. Οι εθελοντές πυροσβέστες του Ρουβίκωνα θα βρίσκονται σε επιφυλακή αυτήν την περίοδο, προκειμένου να συνδράμουν σε όποια προσπάθεια κατάσβεσης υπάρξει και είναι δυνατή η προσέγγιση, πάντα στο μετρό του δυνατού και με τα μέσα που διαθέτουν. Προς το παρόν, η ομάδα εθελοντών πυροσβεστών του Ρουβίκωνα, με το όχημα και τις δυνάμεις που διαθέτει, μπορεί να εμπλακεί στη φάση της πρώτης εκδήλωσης μιας εστίας φωτιάς, και της άμεσης κατάσβεσής της, πάντα σε επικοινωνία και συνεργασία με άλλους εθελοντές που θα επιχειρήσουν στην εκάστοτε περιοχή.

Μετά και την πρόσφατη παρουσία του πυροσβεστικού οσχήματος στο χωριό των Σταγιατών στο Πήλιο, σήμερα το πλήρωμα του Ρουβίκωνα έκανε περιπολία στην περιοχή των Γερανείων, παραμένοντας σε επιφυλακή για τυχόν εκδήλωση φωτιάς.

Η αυτοοργάνωση δεν πρέπει να μένει στα λόγια, αλλά να γίνεται πράξη. Και κάτι τέτοιο, χρειάζεται συμμετοχή και οργάνωση.

Ρουβίκωνας

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ