Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης σε πυροσβέστες και εθελοντές – πεζοπορικές περιπολίες

Πέμπτη, 20 Ιουλίου, 2023

Παραδόθηκαν σήμερα από μέλη του Ρουβίκωνα τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης σε πυροσβέστες και εθελοντές που βρίσκονταν στις εστίες φωτιάς στο Κανδήλι Μεγάρων.
Οι σύντροφοι που μετέβησαν στο συγκεκριμένο μέτωπο για τη παράδοση των ειδών πρώτης ανάγκης στη συνέχεια βοήθησαν και στην κατάσβεση, καθώς η κατάσταση συνεχίζει να είναι πολύ άσχημη μέχρι και τώρα.
Όσων αφορά τις σημερινές κινήσεις του πυροσβεστικού οχήματος της οργάνωσης, αυτό από τις πρώτες πρωινές ώρες έδρασε σε αναζωπυρώσεις στους Αγίους Θεοδώρους.
Προς το μεσημέρι όταν το συγκεκριμένο μέτωπο τέθηκε υπό έλεγχο το πλήρωμα μας, μαζί με το πυροσβεστικό όχημα κατευθύνθηκε σε αναζωπυρώσεις προς το Κανδήλι Μεγάρων.
Στη συγκεκριμένη περιοχή, μηχανοκίνητοι εθελοντές, παρείχαν τόσο στα μέλη μας, όσο και σε άλλους εθελοντές, τρομερή βοήθεια καθώς κατεύθυναν τα πυροσβεστικά οχήματα προς τα σημεία που υπήρχαν αναζωπυρώσεις, ώστε να δράσουν συντονισμένα και με ταχύτητα, προλαβαίνοντας την εξάπλωση της φωτιάς.
Προς το τέλος της μέρας οι σύντροφοι κατευθύνθηκαν στην Μάνδρα στο δρόμο προς Δερβενοχώρια βοηθώντας πάλι στη κατάσβεση αναζωπυρώσεων.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
________________________________________________________________________________
Σήμερα, πέραν από τη μάχη της πυρόσβεσης στα μέτωπα με το πυροσβεστικό όχημα μας, και την παράδοση των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε εθελοντές και πυροσβέστες, οργανώσαμε και πεζοπορικές περιπολίες – διασώσεις από κοινού με συντρόφους μας ατομικότητες και μέλη της συλλογικότητας Navis Insana της Ένωσης Πράσινων Ελευθεριακών. Αυτές περιελάμβαναν παροχή βοήθειας ή φροντίδας σε ανθρώπους , ζώα και έλεγχο για αναζοπυρωσεις.
Ο απολογισμός είναι διάσωση 8 χελωνών όπου παραδόθηκαν στην ΑΝΙΜΑ μέσω εθελοντών της ,τάισμα και νερό σε 2 σκυλιά, κατάσβεση αναζωπυρώσεων σε μικροεστίες και ελιές, απόθεση νερού σε ασφαλή δασικά σημεία.
Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ