Ενίσχυσε

Ο Ρουβίκωνας παλεύει μέσα από την ταξική του οικογένεια, μαζί με την ταξική του οικογένεια, για την ταξική του οικογένεια. Και δεν θα μπορούσε ούτε να απευθυνθεί, ούτε να περιμένει, ούτε να αποδεχτεί βοήθεια από οπουδήποτε αλλού.

Ο αγώνας μας έχει το κόστος που του αναλογεί.

Από τα πιο απλά, τα λειτουργικά έξοδα μέχρι τα αδιάκοπα δικαστήρια, το κόστος της νομικής μας εκπροσώπησης και την αποπληρωμή των ποινών. Από την συντήρηση  των κέντρων μας, ενοίκια και λογαριασμούς, τα έξοδα μετακινήσεων, την προπαγάνδα έως τους εξοπλισμούς και τις υποδομές για κάθε όψη της πολιτικής μας παρουσίας.

Και φυσικά η μαζική αλληλεγγύη που οργανώνουμε όποτε κομμάτια της βάσης βρίσκονται αντιμέτωπα με την καταστροφή και και την εγκληματική αδιαφορία του κράτους. Είμαστε εργαζόμενοι/ες, ζούμε από την εργασία μας και τους άθλιους μισθούς, τα όσα κάνουμε υπερβαίνουν τις δυνατότητές μας να τα συντηρήσουμε μόνο με τις ατομικές μας δυνάμεις.

Κατά καιρούς οργανώνουμε εκδηλώσεις για να μαζέψουμε πόρους και κάνουμε καμπάνιες οικονομικής ενίσχυσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αποκλειστικά και μόνο η ανιδιοτελής στήριξη της βάσης, ανθρώπων στην δική μας κοινωνική και ταξική θέση είναι αυτή που μας έχει κρατήσει όρθιους/ες στην πρώτη γραμμή.

Και είμαστε περήφανοι/ες για αυτό!