Μήνας: Απρίλιος 2019

Παρέμβαση στο Bershka

Παρέμβαση στο Bershka

Σήμερα, Σάββατο 20/4 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στην Bershka Α.Ε που υπάγεται στον όμιλο Inditex με αφορμή την καταγγελία μιας εργαζόμενης για την « τραμπούκικη» συμπεριφορά της εταιρείας απέναντι της. Μια προϊστάμενη την κλείδωσε για 45 ολόκληρα λεπτά χωρίς την...

Παρέμβαση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος

Παρέμβαση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος

Το κεφάλαιο λεηλατεί εργάτες, φύση και ζώα, αυτό είναι φτιαγμένο να κάνει. Το κράτος είναι πάντα εκεί να βάλει πλάτη, χρήμα και βούρδουλα. Το χρέος της τάξης μας είναι να αντεπιτεθεί και να διεκδικήσει το αυτονόητο δικαίωμα σε ένα υγειές περιβάλλον.

Παρέμβαση στο Υπουργείο Εξωτερικών

Παρέμβαση στο Υπουργείο Εξωτερικών

Δεν έχουμε να πούμε πολλά πέρα από το να απαιτήσουμε την άμεση απελευθέρωσή των εννέα αγωνιστών από Τουρκία. Αλλά και υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει αίτημα έκδοσής τους στην Τουρκία.

Παρέμβαση στο δικηγορικό γραφείο Ι. Χαρακτινιώτης & Συνεργάτες

Παρέμβαση στο δικηγορικό γραφείο Ι. Χαρακτινιώτης & Συνεργάτες

Κατά το διάστημα των δύο προηγούμενων εβδομάδων πραγματοποιήσαμε παρεμβάσεις στις εισπρακτικές εταιρείες Eos Matrix και στο δικηγορικό γραφείο Κάρολος Χανικιάν. Σήμερα, παρεμβαίνουμε στο δικηγορικό γραφείο "Ι. Χαρακτινιώτης & Συνεργάτες" που λειτουργεί ως εισπρακτική...

Φοιτητική Ομάδα: Κείμενο για τις Φοιτητικές εκλογές

Για εμάς οι φοιτητές πρέπει να μπουν σε μια διαδικασία από την αρχή ενασχόλησης με τα ζητήματα της σχολής τους. Να πάρουν τις γενικές συνελεύσεις στα χέρια τους και να πετάξουν στα σκουπίδια όποιον δουλεύει εις βάρος των συμφερόντων τους. Να μπούνε ανάχωμα και να κόψουν κάθε σκέψη για περεταίρω εντατικοποίηση των σπουδών, για ιδιωτικοποίηση και δίδακτρα, για κατάργηση του ασύλου.

Παρέμβαση στη Βιομηχανία Εμφιαλώσεως Νερού Ζαγόρι

Παρέμβαση στη Βιομηχανία Εμφιαλώσεως Νερού Ζαγόρι

Στις 6 Μαρτίου 2019 στη βιομηχανία εμφιαλωμένων νερών «Ζαγόρι», κινδύνευσε να χάσει το πόδι του εργάτης οδηγός φορτηγού που εκτελούσε δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων με λίγες μόνο ώρες ξεκούρασης ενδιάμεσα. Ο σοβαρότατος τραυματισμός του οδηγού που τον καθήλωσε επι τρεις μήνες σε ακινησία είναι ένα ακόμα γεγονός που έρχεται να προστεθεί σε ένα μακρύ κατάλογο θανάτων, ακρωτηριασμών και μη αναστρέψιμων βλαβών. Το περιστατικό αυτό όπως και τόσα άλλα παρόμοια, αποσιωπήθηκε απο τα αστικά ΜΜΕ, για να μην δυσφημιστεί το brand name της εταιρίας.

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ