Μήνας: Σεπτέμβριος 2015

Θέση για τις εκλογές & την αστική δημοκρατία

Θέση για τις εκλογές & την αστική δημοκρατία

Για μια ακόμη φορά, τη δεύτερή αυτή τη χρονιά, οι πολίτες της Ελλάδας οδηγούνται στις κάλπες για να επιλέξουν το κυβερνητικό σχήμα που θα διαχειριστεί και θα καθορίσει τις τύχες και τις ζωές τους για τα επόμενα τέσσερα -όπως ευελπιστούν- χρόνια. Το καινούργιο σ’ αυτές τις εκλογές, είναι ότι δεν υπάρχουν αντίπαλοι, αλλά κυβερνητικοί εταίροι και το μόνο που διακυβεύεται είναι το εκλογικό ποσοστό του καθενός. Όλοι προτίθενται να συνεργαστούν με όλους, δήθεν “για το καλό το τόπου”, με μόνη ίσως εξαίρεση τους φασίστες, για τους οποίους έτσι κι αλλιώς το σύστημα επιφυλάσσει άλλο ρόλο.

Για την επιθεση στο ΤΑΙΠΕΔ και τις συλλήψεις που ακολούθησαν | Πρωτοβουλία για τη συγκρότηση Αναρχικής Ομοσπονδίας

Ενα χυμένο δάκρυ για το ΤΑΙΠΕΔ

ΕΝΑ ΧΥΜΕΝΟ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ κείμενο απο την Αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας για την επίθεση στο ΤΑΙΠΕΔ, τις διώξεις μελών του που ακολούθησαν και τις εισαγγελικές προσπάθειες ποινικοποίησης του Ρουβίκωνα.

Επικοινωνία

Ρουβίκωνας Τηλ. 2107645174 email: rouvikonas@espiv.net   Κέντρα Κ*ΒΟΞ Αραχώβης & Θεμιστοκλέους, Πλ. Εξαρχείων Κοινωνικό Κέντρο Σκοπευτήριο Ηρώς Κωνσταντοπούλου 16-18, Καισαριανή   Τοπικοί τομείς Αττικής Νότιος Τηλ.6999079218 Αττικής Βόρειος...

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ