Μήνας: Μάρτιος 2019

Παρέμβαση στα My Market Αμαρουσίου

Παρέμβαση στα My Market Αμαρουσίου

Με αυτή την παρέμβαση απευθυνόμαστε στους ίδιους τους εργαζόμενους της αλυσίδας My Market. Η ιστορία έχει δείξει ότι μόνο μέσα από την αυτοοργάνωση και συμμετοχή σε σωματεία βάσης θα απαλλάξουμε τους εαυτούς μας από αυτή την εξευτελιστική πραγματικότητα.

Κάλεσμα στην διαδήλωση στον Βόλο για Δ. Κουφοντίνα

ο Κουφοντίνας δεν μετανόησε, δεν πούλησε την ιστορία του, δεν πούλησε αυτούς για τους οποίους πολέμησε. Είναι πολύ λογικό το κράτος να θέλει να τιμωρήσει παραδειγματικά την «άρνηση μετάνοιας» κάποιου από την κοινωνική βάση που στάθηκε τόσο αδιάλλακτα απέναντί του. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο πρέπει όλοι και όλες να σταθούμε δίπλα του.

Παρέμβαση στα My Market Αιγάλεω

Παρέμβαση στα My Market Αιγάλεω

Να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Να έχουμε ενεργή κοινωνική συμμετοχή και να γίνουμε εμείς ο μοχλός καταστροφής της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης.

Επίθεση με μπογιές στο υπουργείο περιβάλλοντος & ενέργειας

Επίθεση με μπογιές στο υπουργείο περιβάλλοντος & ενέργειας

Επισκεπτόμαστε για δεύτερη φορά το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας μέσα στην ίδια βδομάδα, αυτή τη φορά στα κεντρικά του, γιατί η λεηλασία του περιβάλλοντος δεν σταματά στους ΧΥΤΑ, παρά συνεχίζεται με τις εξορύξεις υδρογονανθράκων σε Ήπειρο, Ιόνιο και Κρήτη....

Μοίρασμα κειμένων στο Χαλάνδρι

Μοίρασμα κειμένων στο Χαλάνδρι

Οπως έχουμε πεί επανειλημμένα σκοπεύουμε να έχουμε παρουσία σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας. Χτές, Σάββατο 9/3 ημασταν στο Χαλάνδρι. Μπήκαμε σε καταστήματα, μιλήσαμε με δεκάδες περαστικούς, προπαγανδίζοντας τον λόγο μας προς τα έξω, μοιράζοντας τα κείμενα με τις...

Μοίρασμα κειμένων σε Ν.Κόσμο και Ν.Σμύρνη

Τα μοιράσματα κειμένων και η συνάντηση με κομμάτια της κοινωνίας στο δρόμο, σε λαικές, σε πλατείες, σε χώρους δουλειάς, πανεπιστήμια δημιουργεί ζωντανή σχέση μεταξύ μας, ως ίσοι ανάμεσα στους ίσους.

Τελευταία άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Αρθρα ανά μήνα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ